Лазерно рязане и гравиране

Заради професионалния ни арсенал от машини се формира и голям набор от разнообразни решения за всяко клиентско запитване, за всеки джоб и за всяко желание.

За нашата услуга

Лазерно рязане
и гравиране

Индустрията постоянно се променя и развива. Тя е като отделна природа, в която живеят и търпят своето развитие много отделни организми (различните браншове). За да останат част от природата, бизнесите трябва да се адаптират.
Има някои особености, които искаме да споделим с вас и да ви изясним как точно постигаме перфектните резултати, на които се наслаждавате с близки и приятели. В света на печатните услуги, а и в създаването на различни аксесоари е необходимо да разполагаш с нужното „въоръжение“, с което да радваш клиентите, които разчитат на теб.

Дали ще режете метал или неметал – заповядайте при нас, можем и двете! Нашите експерти са свикнали на натоварвания – досущ като машините, с които работят.

Това означава постоянно развитие, постоянен растеж, постоянно учене и промени в името на иновациите. В бранш като нашия се разчита много на машините (били те принтери или такива за рязане и гравиране). Когато се закупува премиум машина за професионални цели вие се нуждаете от разумно решение, а не просто от нещо, с което да запълните място.
Няма да ви занимаваме с машини, а по-скоро с ефекта от тях. Все пак не се нуждете от машини щом имате Експрес Принт до Вас!

Рязане и гравиране на метали

Важно е да се знае за гравирането, че не бива да се извършва от хора, които нямат нужния за това опит.
Машината работи с висока прецизност, но не си мислете, че ще получите желаните професионални резултати просто като разчитате на късмета или само на машината без да я познавате. Черни, неръждаеми и цветни метали (месинг, мед, алуминий и др.)

Рязане и гравиране на неметали

Гравиране на неметали може да се използва като услуга, която да подкрепи вашия бизнес, независимо дали се занимавате с ресторантьорство, с монтажи, с хотелиерство или каквато и да е друга дейност.
При въпроси за конкретен материал, който искате да обработим, обърнете се към нас!

• стъкло (само гравиране);
• дърво;
• корк;
• хартия;
• пластмаса;
• ламинирани повърхности;
• гума;
• текстил;
• кожа;
• ABS и много други.

ПРОМО предложение

Фирмен бадж

10 броя лазерно нарязани
72лв.
Цените са с включен ДДС
Заявете през сайта

Доверете ни се

Огромният ни опит и машините и оборудването, с което разполагаме, ни позволява да кажем съвсем спокойно, че за нас няма граници. Ние не само можем да реализираме всяка една ваша идея, но можем да ви дадем и ценни съвети кое е най-доброто за нуждите на вашия бизнес!

0%
Професионализъм
0%
Опит
0%
Качество
0%
Коректност
Мнения

Какво казват клиентите за нас

Рядко се среща клиентски ориентиран бизнес в България, където клиентът е цар. Това е едно от толкова редките места. Добро качество, много приемливи цени, любезна поддръжка на клиенти, приемете взискателни клиенти (не преувеличавайте, моля!). Накратко, пълно удовлетворение на клиента. Препоръчвам!

Radoslav Markov

„Коректен и дългогодишен бизнес партньор, с който се работи лесно и приятно. Винаги точни, идейни и много коректни! Благодаря ви!“

Иван Маринов

„Страхотни професионалисти! Препоръчвам!“

Iliyana Stoeva