Сувенири

В онлайн магазин за сувенири, печат на тениски и цялостни печатни услуги Studioprint.bg ще откриете множество идеи за сувенири и подаръци. Ще ви направи впечатление, че можете да персонализирате всичко – от календари и бележници, през химикали и моливи, до чаши и тениски.

За нашата услуга

Изработка на
сувенири

Поднасянето на нещо към близък или приятел винаги е било важна част от самия подарък. Преди да подариш обаче трябва да подбереш адекватно и да се съобразиш с интересите, хобитата и характера на онзи, който ще получи поднесеното.
Ето защо е важно да знаеш дали той ще хареса календари, бележници, купи, медали, запалки (ако е пушач, например), ключодържатели и други. Важно е да знаеш какво ще му хареса, но и да не забравяш да персонализираш подаръка.

Защо да подарите сувенири

Сувенирът остава за дълго. Единствено календарът е с ограничена трайност поради рамките на годината, за която е актуален. Всичко друго може да радва окото дълго без да изисква особени грижи, но пък да навява приятен спомен, както и важен житейски миг.
Хубавото на повечето видове сувенири е това, че могат да направят живота ви по-цветен и по-интересен. Бюрото в офиса, което често се свързва с напрежение, стрес и постоянно натоварване от работен характер може да бъде украсено много добре със стилен сувенир, който освен всичко останало е и персонализиран.
Ето защо галерията и възможностите, предложени от нас, са толкова много. Остава само да изберете и да ни споделите желанието си за дизайн. Ние поемаме нататък!

Защо да използвате услугите на Expressprint.bg

От Expressprint.bg можем да допринесем за невероятния вид на вашето бюро в офиса, кът за почивки у дома, както и за украсяването и постигането на всякакъв тип обстановка. Календарите ни могат да се персонализират със снимка, шрифтове на числата (датите), можете да подарите купа с избран от вас текст и не на последно място – персонализиране на чаша.
Фантазията е от вас, работата от нас!

ПРОМО предложение

Гравиран химикал

метален - 100 броя
210лв.
Цените са с включен ДДС
Заявете през сайта

Рекламна чаша

цена за един брой
11.90лв.
Цените са с включен ДДС
Заявете през сайта

Доверете ни се

Огромният ни опит и машините и оборудването, с което разполагаме, ни позволява да кажем съвсем спокойно, че за нас няма граници. Ние не само можем да реализираме всяка една ваша идея, но можем да ви дадем и ценни съвети кое е най-доброто за нуждите на вашия бизнес!

0%
Професионализъм
0%
Опит
0%
Качество
0%
Коректност
Мнения

Какво казват клиентите за нас

Рядко се среща клиентски ориентиран бизнес в България, където клиентът е цар. Това е едно от толкова редките места. Добро качество, много приемливи цени, любезна поддръжка на клиенти, приемете взискателни клиенти (не преувеличавайте, моля!). Накратко, пълно удовлетворение на клиента. Препоръчвам!

Radoslav Markov

„Коректен и дългогодишен бизнес партньор, с който се работи лесно и приятно. Винаги точни, идейни и много коректни! Благодаря ви!“

Иван Маринов

„Страхотни професионалисти! Препоръчвам!“

Iliyana Stoeva