Печат върху текстил

За нашата услуга

Печат на тениски (текстилни
изделия)

Евтин печат на тениски има навсякъде в интернет и това е индустрия с огромен оборот и благодарение на цялостното развитие на технологиите, които спомагат за процеса, това е все по-разпространена услуга, до която всеки може да има достъп. Има няколко вида печат върху текстил.
В настоящото четиво ще разберете повече за този тип услуга, ще узнаете за някои специфики и разбира се ще усетите дали това е решение, подходящо за вас. Нека да започваме с попиването на знания!

Защо да поръчам печат на
тениски и текстилни изделия

Защото е качествено и защото различните технологии предлагат нужното за всеки клиент разнообразие. За какво може да ви е нужен печат на тениски?
Униформа за служителите ви? Естествено! Винаги прави добро впечатление на клиента, когато всички са облечени с цветовете на компанията и с гордост носят логото на фирмата, под чийто покрив вадят хляба си.
Брандирайте якетата, за да може служителите ви да се чувстват защитени не само от студ и дъжд, но и да усещат топлата прегръдка на фирмата-работодател. Подобен жест на подарък към служителя винаги се цени високо от всеки един.
Аксесоарите като брандирани шапки, куфарчета и чадъри не са задължителен бонус, но пък са желателен, ако искате наистина да накарате своите работници да живеят с бранда. Разбира се, малко аксесоари като подаръци от различни игри, в които да участват потребителите на вашите стоки и услуги, никога не биха били излишни.
Продавайте стоките си директно в брандирани торбички за многократна употреба. Това ще придаде много по-голяма корпоративност на вашите стоки.

Доверете се на Expressprint.bg

Предимствата ни спрямо останалите в бранша се изразяват в това, че можем да печатаме върху тениски, суичъри, якета, гащеризони, всякакви чанти, куфари и сакове, както и върху чадъри, престилки, торбички и не на последно място шапки и шорти. Общо взето – разполагаме с такива възможности, с които да предложим на клиента разнообразие.
С нашия труд можете да се запознаете в галерията, която създадохме за вас!

ПРОМО предложение

Бяла тениска

с лого от един цвят 20/20см
15.50лв.
Цените са с включен ДДС
Заявете през сайта

Доверете ни се

Огромният ни опит и машините и оборудването, с което разполагаме, ни позволява да кажем съвсем спокойно, че за нас няма граници. Ние не само можем да реализираме всяка една ваша идея, но можем да ви дадем и ценни съвети кое е най-доброто за нуждите на вашия бизнес!

0%
Професионализъм
0%
Опит
0%
Качество
0%
Коректност
Мнения

Какво казват клиентите за нас

Рядко се среща клиентски ориентиран бизнес в България, където клиентът е цар. Това е едно от толкова редките места. Добро качество, много приемливи цени, любезна поддръжка на клиенти, приемете взискателни клиенти (не преувеличавайте, моля!). Накратко, пълно удовлетворение на клиента. Препоръчвам!

Radoslav Markov

„Коректен и дългогодишен бизнес партньор, с който се работи лесно и приятно. Винаги точни, идейни и много коректни! Благодаря ви!“

Иван Маринов

„Страхотни професионалисти! Препоръчвам!“

Iliyana Stoeva