Печатни материали

За нашата услуга

Печатни материали

Всеки бизнес, независимо от бранша, в който развива дейността си, има нужда от печатни материали. Тогава идва нуждата от професионална и отлична печатница и рекламна агенция, каквато е Expressprint.bg.

Нашите дизайнери ще се справят с всяко изпитание, на което ги подложите.

Разнообразие от продукти

В модерната ни база, където се намират професионалните ни машини, с които изготвяме топ печатни материали, можем да създадем както стандартни, така и уникални, специализирани печатни продукти.
Предлагаме на Вашето внимание продукти с гарантирано качество. При нас можете да създадете материали както с рекламен, така и с информационен за бизнеса Ви характер, което е и едно от нашите предимства. Изборът от кое да се възползвате е изцяло Ваш!

Защо да се доверите на Екпрес Принт за печатни материали

Визитки, флаери, брошури, дипляни, етикети, опаковки, папки, покани, пликове, каталози, картички, книги, дневници, тефтери и още много други видове изделия от Expressprint.bg!
От Вас идеята, от нас майсторлъкът! Ако ли нямате идея – ще ви дадем и двете!

ПРОМО предложение

Флаери

100 броя само за
30лв.
Цените са с включен ДДС
Заявете през сайта

Визитки

100 броя само за
10.80лв.
Цените са с включен ДДС
Заявете през сайта

Доверете ни се

Огромният ни опит и машините и оборудването, с което разполагаме, ни позволява да кажем съвсем спокойно, че за нас няма граници. Ние не само можем да реализираме всяка една ваша идея, но можем да ви дадем и ценни съвети кое е най-доброто за нуждите на вашия бизнес!

0%
Професионализъм
0%
Опит
0%
Качество
0%
Коректност
Мнения

Какво казват клиентите за нас

Рядко се среща клиентски ориентиран бизнес в България, където клиентът е цар. Това е едно от толкова редките места. Добро качество, много приемливи цени, любезна поддръжка на клиенти, приемете взискателни клиенти (не преувеличавайте, моля!). Накратко, пълно удовлетворение на клиента. Препоръчвам!

Radoslav Markov

„Коректен и дългогодишен бизнес партньор, с който се работи лесно и приятно. Винаги точни, идейни и много коректни! Благодаря ви!“

Иван Маринов

„Страхотни професионалисти! Препоръчвам!“

Iliyana Stoeva