Знамена, флагове и текстили

За нашата услуга

Знамена, флагове и текстили

Знамената и флаговете са лесен начин да бъдете забелязани, независимо от разстоянието и средата. Ето защо са и едно от най-предпочитаните средства за комуникация с цел реклама и разпознаваемост.
Ние от Expressprint.bg сме абсолютни професионалисти в направата на дизайна, печатането му, сглобяването и превръщането му в знаме или флаг.

Какво можем да предложим в
категория знамена, флагове
и текстили

Предлагаме изработка на знамена по поръчка – независимо от това дали ще правите откриване, или ще искате да поставите националното знаме на домашния балкон.
От корпоративни знамена до национални флагове, знамена на европейски държави или пък знамена, предназначени за административни сгради и институции, хотелски знамена или офис знаменца, флагове за бензиностанции, за временно публични спортни прояви и събития – за всичко можете да се доверите на нашите опит и желание за помощ.
Част от флаговете, които можете да очаквате от нас, се използват както на открито, така и в затворени пространства, поради по-малките си размери. Ето защо използваме и качествени текстили за нашите знамена и флагове.
Предлагаме и т.нар. плажни флагове, които невинаги са предназначени само и единствено за плажа. Техните размери започват от 2.90 м и стигат до цели 6 м. Подходящи са както за външни пространства, така и за интериорни публични пространства с високи тавани.
Такива са например конферентни зали, зали за панаирно изложение, събития и други. Формата на бийч флаговете може да бъде тип капка или перо.
Цветовото профилиране на текстила е може би първата част от изпълнението на задачата. Имаме години опит в това да оцветяваме бизнеса на нашите клиенти, а пренасянето им на флаг или знаме си остава предизвикателство заради фактора текстил. Защо? Текстилът е на практика лицето на продукта и ако платът не е добър, то всичко изглежда някак си непрофесионално.
Заради това държим на работата с качествени материали и аксесоари, които придружават едно знаме. Можем да предложим текстил, който е както за външна, така и за вътрешна употреба. Текстилът е издръжлив, качеството му е на премиум ниво.
Можем да предложим и светещ текстил. Точно така! Ако имате нужда от подсветка зад текстила, за да може той буквално да оживее пред очите ви – можем го.

Как правилно да се грижите за новата си придобивка

Правилната експлоатация на знамената изисква прибирането им при силен вятър, дъжд и буря, за да се предпази текстилът от механична повреда. Въпреки това поради въздействието на външните метеорологични условия, препоръчваме подмяна поне веднъж годишно, за да запазите свежия и представителен вид на знамена, флагове и текстил.
Освен печата на знамена, ние можем да ви осигурим и стойки за знамена, както и базите за закрепване на конструкцията към земята.

Доверете се на Expressprint.bg

Предимствата ни спрямо останалите в бранша се изразяват в това, че можем да предложим различни типове текстил и печат според абсолютно всички ваши изисквания. Огромният ни опит с големи корпоративни клиенти и богатото ни портфолио могат да ви послужат и за вдъхновение. А, ако това не е достатъчно, винаги може да ни се доверите за консултация!

ПРОМО предложение

Плажен флаг + пилон

само за
83лв.
Цените са с включен ДДС
Заявете през сайта

Доверете ни се

Огромният ни опит и машините и оборудването, с което разполагаме, ни позволява да кажем съвсем спокойно, че за нас няма граници. Ние не само можем да реализираме всяка една ваша идея, но можем да ви дадем и ценни съвети кое е най-доброто за нуждите на вашия бизнес!

0%
Професионализъм
0%
Опит
0%
Качество
0%
Коректност
Мнения

Какво казват клиентите за нас

Рядко се среща клиентски ориентиран бизнес в България, където клиентът е цар. Това е едно от толкова редките места. Добро качество, много приемливи цени, любезна поддръжка на клиенти, приемете взискателни клиенти (не преувеличавайте, моля!). Накратко, пълно удовлетворение на клиента. Препоръчвам!

Radoslav Markov

„Коректен и дългогодишен бизнес партньор, с който се работи лесно и приятно. Винаги точни, идейни и много коректни! Благодаря ви!“

Иван Маринов

„Страхотни професионалисти! Препоръчвам!“

Iliyana Stoeva