Брандиране на автомобили

Брандирането бива няколко вида, а един от най-известните е външното такова. Най-често това се случва посредством фолиране. Друг метод е рисуването, но поради цената му, а и поради бързината при нанасяне на фолио именно то е по-често избиран метод за брандиране при външна среда.

За нашата услуга

Брандиране
на автомобили

Брандирането е вид стратегия за повече разпознаваемост на бранда, повече привличане на внимание, намиране на потенциални клиенти, както и повече споменавания (независимо дали говорим за тип „от уста на уста“, или споменавания в социалните мрежи).

Брандирането е модерна маркетингова стратегия и популярна външна реклама в света на бизнеса. Важно е да имате типичен цвят за вашата фирма – ВАШИЯТ цвят, който да предизвиква директна асоциация на потенциалните клиенти с вас. Ето защо всеки бизнес, за да може да функционира, се нуждае от брандинга. Така бизнесът получава шанс да расте.
За да бъде привлекателно брандирането обаче, то трябва да бъде извършено професионално. Един от доказано най-добрите методи за правене на външна реклама е брандиране на автомобили.
В действителност то е много красиво, може да бъде изключително въздействащо, но отново – работата трябва да бъде свършена експертно. Само така можете да очаквате реален ефект, ако се възползвате от подобен вид услуга за вашия бизнес.
Фирма Експрес Принт ви предлага основните видове моторни превозни средства, които можете да брандирате при нас. Освен това, даваме ви възможността да изберете дали желаете да брандирате частично (до 50%), или напълно своето МПС.
Това са коли, бусове и камиони – всички те брандирани с фолиа от висок клас, с наситени цветове, с перфектно и БЕЗВРЕДНО за лаковата повърхност залепяне на съответното МПС.

Автомобили

Ако желаете вашите потенциални клиенти да виждат бранда ви докато се прибират от работа, заседнали в трафика (така ще имат достатъчно време да ви „огледат“, респективно – запомнят), то най-добрата стратегия е да брандирате всяко превозно средство, което има пряка връзка с работата ви.
Около логото, което трябва да присъства на всяка страна на автомобила (преден капак, странични части, багажник/задни врати). Разбира се, добавянето на номер или интернет адрес също е от съществена важност.
В последните години наблюдаваме, че някои клиенти залагат и на социални мрежи като Instagram и TikTok, изобразени на фолио по техните фирмени автомобили. По този начин показвате, че приемате новостите във времето, в което живеете, както и добро ниво на адаптация спрямо него.

Бусове

Свикнали сме словосъчетанието „служебен бус“ да ни носи неприятен послевкус след изричането. Нормално, след като повечето фирми оставят бусовете си мръсни, непредставителни и ги третират по ужасен начин.
Един огромен плюс на нашето брандиране на автомобили се състои в това, че успешно ще можете да освежите верният стар служебен бус, който след години вярна служба е поовехтял. Предизвикателство е да се фолира бус поради размерите, но именно предизвикателствата превърнаха Експрес Принт в един от силните в бранша.

Камиони

Когато говорим за големина, по реда си трябва да минат и камионите. Това са едни от най-големите превозни средства в списъка с възможни задачи, които можете да ни възложите.
При фолиране на камиони основната трудност идва от разнообразните и силно индивидуални за модела камион извивки на тялото на МПС-то. Въпреки това Експрес Принт може да се справи и с това.

Използвайте посочените в сайта Expressprint.bg канали за връзка, за да направим коментар на исканото от вас и да се споразумеем за удовлетворяващи двете страни срокове.

  • Възвращаемост, многократно по-голяма от първоначалната;
  • Нови клиенти;
  • Изключително таргетирана реклама (особено ако шофьорите ви се движат по едни и същи маршрути);
  • Успешен имидж;
  • Изключително свежа и стилна визия на автопарка, а това влияе и на мнението за вас;
  • ГАРАНЦИЯ за качество.

ПРОМО предложение

Брандиране на автомобил

Цени от само
144лв.
Цените са с включен ДДС
Заявете през сайта

Доверете ни се

Огромният ни опит и машините и оборудването, с което разполагаме, ни позволява да кажем съвсем спокойно, че за нас няма граници. Ние не само можем да реализираме всяка една ваша идея, но можем да ви дадем и ценни съвети кое е най-доброто за нуждите на вашия бизнес!

0%
Професионализъм
0%
Опит
0%
Качество
0%
Коректност
Мнения

Какво казват клиентите за нас

Рядко се среща клиентски ориентиран бизнес в България, където клиентът е цар. Това е едно от толкова редките места. Добро качество, много приемливи цени, любезна поддръжка на клиенти, приемете взискателни клиенти (не преувеличавайте, моля!). Накратко, пълно удовлетворение на клиента. Препоръчвам!

Radoslav Markov

„Коректен и дългогодишен бизнес партньор, с който се работи лесно и приятно. Винаги точни, идейни и много коректни! Благодаря ви!“

Иван Маринов

„Страхотни професионалисти! Препоръчвам!“

Iliyana Stoeva