Маскирай се с усмивка!

25.09.2020

Печатница Експрес Принт, в партньорство с Български Червен кръст и Община Варна, даде начало на кампания „Маскирай се с усмивка“. Инициативата бе открита с пресконференция, по време на която бяха дарени защитни средства на пилотна група от 8 основни училища от град Варна. Памучни маски, шлемове и модерните полушлемове бяха брандирани със забавни декорации, които са и същинският фокус на инициативата.

Управителят на Експрес Принт, г-н Николай Боев, се обърна към присъстващите медии, учители и доброволци на хуманитарната организация, с думите:

„Ще се радвам, ако със съвместни сили успеем да социализираме защитните средства, които се очертава да са част от нашето ежедневие поне още година. Маските, освен защита, могат да бъдат и „сцена“ за забавен декор. Това е площ, която може да украсяваме с настроенията и посланията, които искаме да предадем.“

Специално за събитието, дизайнерите на Екпрес Принт разработиха десетки графични знаци като гамата ще бъде попълвана и разширявана във времето. Наличните декорации може да видите в категории ЕмотиМаски и Емоти-кирай се

Иновативна е не само концепцията за украсяване на маските, но и самият материал, от който са изработени емотиконите и другите графични знаци. Той се прикрепва чрез електростатично привличане без нужда от слепваща субстанция. Така знаците могат да се сменят неограничен брой пъти без амортизация на повърхностите.

По време на събитието бяха демонстрирани новите ергономични подобрения в дизайна на защитните средства – протектори за брадичката, в различен цветови код за двата пола, както и новите връзки с регулиращ накрайник. Всички защитни артикули са по уникален български дизайн и включват новаторски елементи, съобразени с антропологията на лицето, които подобряват комфорта на употреба. Най-новите дизайни на предпазни средства може да видите в категория ПолуШлем.

виж всички новини