Широкоформатен печат

Експрес Принт насочва вниманието Ви към Computerized Numerical Control рутерно рязане и фрезоване. Казано на по-разбираем език – ние Ви предлагаме прецизност, която достигаме посредством предварително зададени координати.

За нашата услуга

Широкоформатен печат

Имате бизнес? Работите за себе си, но имате нужда от още клиенти и работа? При това е необходимо те да дойдат веднага?
Искате бизнесът ви да заработи бързо, хората да ви имат доверие. Познавате бранша и дейността си в детайли, вършите си работата професионално, но и това сякаш не помага?
Съветът на професионалистите от Експрес Принт: Нужна ви е реклама!

Дали ще става дума за реклама посредством флаери, календари, менюта и брошури. Общото между всичко, което изброихме в предното изречение, е малкият размер (т.е. може да се постигне не толкова голяма масова видимост и посланието често е строго адресирано.
В настоящото четиво ще Ви покажем как Expressprint.bg може да ви помогне да стигнете заветната масовост, за която говорим.

Какво представлява
широкоформатен печат

Ето го и отговорът – току-що го прочетохте. Терминът представлява отпечатване на реклама – текст или изображение (може и двете) на платно или плоскост, която е по-голяма 45 см ширина.
Сложността в процеса по широкоформатен печат идва тогава, когато осъзнаем, че минавайки покрай билборд или някакъв огромен винил, ние трябва да можем да видим/прочетем бързо какво се рекламира, как е предадено посланието в рекламата и т.н. Защо е сложно?
Защото колата се движи в града с поне 50 км/ч., а това дава на крайният потребител няколко секунди време да види рекламата. Ето защо трябва да използвате широк печат (друго известно наименование) разумно.
Трябва да знаете къде да го поставите в градската среда, за да може да привлича погледа, да говорите чрез снимки, а не толкова чрез текст, защото никой няма време да го чете в забързаното си ежедневие.

Защо да го използваме

Добрата новина? Експрес Принт разполага и с двете. Печатайте тапети, плоскости, знамена и флагове, хартия, текстил, PVC фолио и винили при нас – ние можем да ви предложим качество на достъпна цена!

ПРОМО предложение

Информационен банер

за Вашия бизнес
17.90лв.
Цените са с включен ДДС
Заявете през сайта

Информационна табела

За вашия бизнес
48лв.
Цените са с включен ДДС
Заявете през сайта

Доверете ни се

Огромният ни опит и машините и оборудването, с което разполагаме, ни позволява да кажем съвсем спокойно, че за нас няма граници. Ние не само можем да реализираме всяка една ваша идея, но можем да ви дадем и ценни съвети кое е най-доброто за нуждите на вашия бизнес!

0%
Професионализъм
0%
Опит
0%
Качество
0%
Коректност
Мнения

Какво казват клиентите за нас

Рядко се среща клиентски ориентиран бизнес в България, където клиентът е цар. Това е едно от толкова редките места. Добро качество, много приемливи цени, любезна поддръжка на клиенти, приемете взискателни клиенти (не преувеличавайте, моля!). Накратко, пълно удовлетворение на клиента. Препоръчвам!

Radoslav Markov

„Коректен и дългогодишен бизнес партньор, с който се работи лесно и приятно. Винаги точни, идейни и много коректни! Благодаря ви!“

Иван Маринов

„Страхотни професионалисти! Препоръчвам!“

Iliyana Stoeva