Табели и обемни букви

Виждал си ни, та ние сме навсякъде именно заради нашите рекламни табели и обемни букви!

За нашата услуга

Рекламни табели и обемни букви

Рекламните табели и обемни букви са подходящи за места, на които да бъдат видими от колкото се може повече хора. Материалът, от който могат да бъдат изработени, обикновено варира.

Чухме, е търсиш реклама? А искаш ли да чуеш какво имаме да ти предложим? Как какво след като едни от най-добите неща са от нас - Експрес Принт!
Дали ще се използва плексиглас или други видове PVC-материал, от дърво, от алуминий или от неръждаема стомана – няма значение, защото крайният резултат ще ви изненада със своето въздействие.

Тотеми

Рекламните тотеми най-често могат да бъдат видени, стъпили върху тротоарни площи. Това са места, около които минават много коли и хора (оживени пространства, където много погледи ще се втренчат в тотема).
Те се изработват най-често светещи, за да е почти сигурно, че през нощта ще привличат вниманието на случайните минувачи. За целта се вграждат LED диоди, за да може и да се пести електроенергия на клиента във времето експлоатация занапред.
Тотемите бихте могли да използвате не просто като реклама навън, а чисто и просто като интериор за паркинга на Вашето място. Понякога можете да давате и някаква бързо променяща се информация на тях (цените на горивата при бензиностанциите, например).
Поради здравата метална носеща конструкция на тотемите, тяхната устойчивост на метеорологични влияния и трайността на осветлението в тях, сериозни имена в бизнеса залагат на този тип външно рекламиране.

Защо да се доверите на Expressprint.bg

Рекламата е лицето на Вашия бизнес, защото е обвързана директно с физическото му представяне пред обществеността. Дали ще е светеща или не – това зависи от вашите бюджет, вкус и цел.
Консултирахте ли се с нашите специалисти? Още не?! Какво чакате? Можете да очаквате помощ от тях, за да поставите нещата на мястото им и да сте сигурни, че те ще имат максимален ефект.
Ние от Експрес Принт предлагаме всичко, изброено до този момент, така че потърсете ни!

ПРОМО предложение

Светеща табела

Цени от
300лв.
Цените са с включен ДДС
Заявете през сайта

Доверете ни се

Огромният ни опит и машините и оборудването, с което разполагаме, ни позволява да кажем съвсем спокойно, че за нас няма граници. Ние не само можем да реализираме всяка една ваша идея, но можем да ви дадем и ценни съвети кое е най-доброто за нуждите на вашия бизнес!

0%
Професионализъм
0%
Опит
0%
Качество
0%
Коректност
Мнения

Какво казват клиентите за нас

Рядко се среща клиентски ориентиран бизнес в България, където клиентът е цар. Това е едно от толкова редките места. Добро качество, много приемливи цени, любезна поддръжка на клиенти, приемете взискателни клиенти (не преувеличавайте, моля!). Накратко, пълно удовлетворение на клиента. Препоръчвам!

Radoslav Markov

„Коректен и дългогодишен бизнес партньор, с който се работи лесно и приятно. Винаги точни, идейни и много коректни! Благодаря ви!“

Иван Маринов

„Страхотни професионалисти! Препоръчвам!“

Iliyana Stoeva