Рутерно рязане и фрезоване

Експрес Принт насочва вниманието Ви към Computerized Numerical Control рутерно рязане и фрезоване. Казано на по-разбираем език – ние Ви предлагаме прецизност, която достигаме посредством предварително зададени координати.

За нашата услуга

Рутерно рязане и фрезоване с CNC

Дали ще желаете фрезоване, контурно изрязване, или разкрой на листов материал, ние и нашата CNC фреза можем да помогнем! Алуминиева ламарина с дебелина до 2 мм, MDF, HPL, композити (еталбонд), плексиглас, PVC, шперплат, дори дърво – върху всички тези материали може да се оперира с този вид фреза.
Често използвана технология с доказано във времето действие е механичната обработка на различни по вид материали. Чрез механично рязане с рутер може да се постигне ненадминато удобство в обработката на гореизброените материали.
Постигнатите резултати са с разнообразни по сложност форми, получени от предварително зададен дизайн, както и параметрите, зададени в машините. Фрезата може да има широко приложение в рекламата и строителството. На нея можете да се доверите за цялостно „украсяване“ на бизнеса Ви.

Какво представлява рутерно фрезоване

Рутерът работи в едно и също време по три оси – X, Y и Z (X – дължина, Y – широчина и Z за дълбочина). Има и машини, които работят по 5-осна система. Движението на въпросния рутер зависи изцяло от предварително зададените от работещия с машината параметри (координати).
Всичко като материал може да бъде обработено, стига дебелината да е съобразена с изискванията. Ако имате въпроси относно дебелината на Вашия материал за обработка, молим да се свържете с нас, за да подходим индивидуално към вашия случай.
Основните плюсове на този тип фрезоване е точността, бързината и сериозната работна площ на машината – 205 см към 405 см, с която разполагаме. Една от малкото такива в България според проучване, направено за последните 6 месеца.
Бързината идва от това, че за разлика от нашите конкуренти, ние имаме т.нар. „магазин“. Това са предварително заредени инструменти в машината, което ѝ дава възможност да ги сменя автоматично, а не механично. Точно в тази механична смяна на инструменти губи време конкуренцията.

Защо да изберем този вид рязане

При изработката на рекламни материали за Вашия бизнес, Вие трябва да инвестирате пари. Добрата новина е, че при употребата на реклами и рекламни материали, получени след рутерно рязане, инвестицията е еднократна и при това плащате за много потребителски погледи, принадлежащи към различни аудитории (възрастови групи, пол, платежоспособност и др.).
При нужда от средства за масова визуална комуникация, Вие имате невероятната възможност да се доверите на CNC рутер фрезата, особено ако желаете повече количество, прецизност, всякакви 2D, 2.5D и 3D детайли, прецизно пробиване, обемни букви, стъргане и фрезоване. Дори материали като стиропор и месинг могат да бъдат оперирани с този вид машина.

ПРОМО предложение

Рутерно рязане и фрезоване

на композитни панели HLP, PVC плоскости, поликарбонат и други на преференциалната цена
1.20лв./л.м.
Цените са с включен ДДС
Заявете през сайта

Доверете ни се

Огромният ни опит и машините и оборудването, с което разполагаме, ни позволява да кажем съвсем спокойно, че за нас няма граници. Ние не само можем да реализираме всяка една ваша идея, но можем да ви дадем и ценни съвети кое е най-доброто за нуждите на вашия бизнес!

0%
Професионализъм
0%
Опит
0%
Качество
0%
Коректност
Мнения

Какво казват клиентите за нас

Рядко се среща клиентски ориентиран бизнес в България, където клиентът е цар. Това е едно от толкова редките места. Добро качество, много приемливи цени, любезна поддръжка на клиенти, приемете взискателни клиенти (не преувеличавайте, моля!). Накратко, пълно удовлетворение на клиента. Препоръчвам!

Radoslav Markov

„Коректен и дългогодишен бизнес партньор, с който се работи лесно и приятно. Винаги точни, идейни и много коректни! Благодаря ви!“

Иван Маринов

„Страхотни професионалисти! Препоръчвам!“

Iliyana Stoeva