Печат на стъкло

Ние от Експрес Принт предлагаме не само контрастен и супер ярък, детайлен печат на стъкло, но можем да ви дадем и устойчив краен продукт.

За нашата услуга

Печат на стъкло

Печат на стъкло става все по-популярен избор сред потребителите. Масово хората му се доверяват, за да получат професионално украсени стъклени паравани, плотове за маси, гардеробни врати, картини, фотографии, декорации, витрини и като цяло всичко, в което може да се използва и стъкло.

В настоящото четиво, поместено на тази страница, ще разберете повече за печата върху стъклени повърхности, колко качествено можем да го изготвим за Вас, както и други важни подробности за цялостната услуга.

Дали ще искате снимка на децата си, или някакъв вдъхновяващ пейзаж, дали ще печатате за Вашата кухня, за Вашия офис, ще искате украса за Вашия ресторант или за Вашия хотел – няма значение.

Защо да заложим на печат на стъкло

Важно е да знаете, че отпечатъкът не се променя при различни външни и температурни влияния. Сега ще узнаете и причини, които стоят зад този факт.
Притежава необходимата за битови условия и ползвате водоустойчивост. Висококачественият печат на стъкло ще го познаете по безупречната устойчивост на температурно въздействие, за което споменахме.
Много мебелни фабрики и производители на кухненско оборудване вече се довериха на услугите на Expressprint.bg. За нуждите им ние изготвихме печат на стъкло, което да удовлетвори и крайния потребител.
Принтерите, от които излизат напечатани изображенията, отиващи на стъкло след това, са с изключително висока разделителна способност.

Expressprint.bg – вашето място за печат

Можете да разчитате на дълготрайни резултати, яркост на цветовете на отпечатъка и здравина на крайния продукт. Доверете се на нашите комплексни рекламни решения, за да рекламирате бизнеса си по специален, уникален и въздействащ начин пред аудиторията си.

ПРОМО предложение

Печат на стъкло

за вашата кухня
58лв.
Цените са с включен ДДС
Заявете през сайта

Доверете ни се

Огромният ни опит и машините и оборудването, с което разполагаме, ни позволява да кажем съвсем спокойно, че за нас няма граници. Ние не само можем да реализираме всяка една ваша идея, но можем да ви дадем и ценни съвети кое е най-доброто за нуждите на вашия бизнес!

0%
Професионализъм
0%
Опит
0%
Качество
0%
Коректност
Мнения

Какво казват клиентите за нас

Рядко се среща клиентски ориентиран бизнес в България, където клиентът е цар. Това е едно от толкова редките места. Добро качество, много приемливи цени, любезна поддръжка на клиенти, приемете взискателни клиенти (не преувеличавайте, моля!). Накратко, пълно удовлетворение на клиента. Препоръчвам!

Radoslav Markov

„Коректен и дългогодишен бизнес партньор, с който се работи лесно и приятно. Винаги точни, идейни и много коректни! Благодаря ви!“

Иван Маринов

„Страхотни професионалисти! Препоръчвам!“

Iliyana Stoeva