За Вашия хотел

Нашите услуги

За Вашия хотел

Всеки иска да бъде гост на хубави и скъпи хотели. Дали за да почувства лукса около себе си, дали за да хапне вкусна храна, дали за да си почине колкото се може повече и да не мисли за нищо няколко дни. Причините са различни, но е добре хотелът да бъде добре организиран, украсен и напълно обезопасен.

Важно е всички членове на персонала да имат баджове, на които да е изписано достатъчно четливо истинското име и длъжността, която се заема. В следващата част от четивото ще разберете повече за това, което ще откриете в Expressprint.bg.

Карти за достъп

Това е само един пример за това, което можем да направим за вас. Картите за достъп са важни, когато нещата опрат до хотели. Картата за достъп едновременно осигурява и лесен достъп на притежателя, и гаранция за това, че не всеки може да има достъп до личната му стая.

И още много други

Както заявихме, това не е единственото нещо, което можем да ви предложим като печат за вашия хотел. Разкриваме пред вас и възможността, че можете да ни се доверите също за: баджове, табла за рецепция, указателни табели, фолиране на стъкла и витрини, рекламни табели и др.
Добре е да осигурите на екипа, обслужващ хотела, работно облекло, както и да помогнете на гостите на сградата с ориентирането в нея посредством указателни табели. С всичко това може да помогне Expressprint.bg!
Посредством табели за паркинг успешно се организира работата и подредбата на прилежащото място около сградата. Така лесно ще можете да контролирате движението на автомобилите на вашите гости. Важно е те да се виждат през деня, но и да са светлоотразителни, за да са видими и през нощта.
Информационни табла също е добре да се срещат в хотелските коридори или във фоайето на сградата, където се събират най-много хора по едно и също време.

Защо да използвате услугите на Expressprint.bg

Всяко нещо, което можем да ви предложим, е изпълнено с прецизност, знания за материала, с който се работи и най-вече с любов към клиента и грижа към крайния продукт. Ще изготвим поръчаното от вас максимално бързо без да се опитваме да направим проекта още по-тежък от онова, което сте поръчали първоначално.
Тук ще се насладите единствено и само на чист професионализъм.

ПРОМО предложение

Комбо оферта

хенгър + табелка за врата + метален ключодържател на цена от
25лв.
Цените са с включен ДДС
Заявете през сайта

Доверете ни се

Огромният ни опит и машините и оборудването, с което разполагаме, ни позволява да кажем съвсем спокойно, че за нас няма граници. Ние не само можем да реализираме всяка една ваша идея, но можем да ви дадем и ценни съвети кое е най-доброто за нуждите на вашия бизнес!

0%
Професионализъм
0%
Опит
0%
Качество
0%
Коректност
Мнения

Какво казват клиентите за нас

Рядко се среща клиентски ориентиран бизнес в България, където клиентът е цар. Това е едно от толкова редките места. Добро качество, много приемливи цени, любезна поддръжка на клиенти, приемете взискателни клиенти (не преувеличавайте, моля!). Накратко, пълно удовлетворение на клиента. Препоръчвам!

Radoslav Markov

„Коректен и дългогодишен бизнес партньор, с който се работи лесно и приятно. Винаги точни, идейни и много коректни! Благодаря ви!“

Иван Маринов

„Страхотни професионалисти! Препоръчвам!“

Iliyana Stoeva