За Вашия ресторант

Нашите услуги

За Вашия ресторант

Дали ще говорим за менюта, подложки за чаши, за сервиране, поставки за менюта, баджове на всеки един от служителите, рекламни табели, оливерници, табелки за помещения и където е налично – LED осветление.
И тъй като все пак говорим за Вашия ресторант, да споменем, че еднакво работно облекло също трябва да присъства, за да вдъхвате доверие в гостите и посетителите на ресторанта Ви.

Знаем, че оборудването за Вашия ресторант трябва да е на топ ниво – както и всяко друго нещо, което се намира в него.

Какво можем да изготвим за Вашия ресторант

Ние от Експрес Принт можем да обзаведем вашия ресторант. Той ще придобие съвсем различен облик дори и само да брандирате всички салфетки и салфетници с името на ресторанта Ви.
Ако прибавите и фолиране на стъкла и витрини, то тогава със сигурност ще привлечете клиентското внимание отвън навътре. Сигурно ви е добре известен фактът, че предлагаме монтаж на всяко нещо, което можем да изготвим при нас. Това допълнително би Ви улеснило.

Защо да се доверите на Expressprint.bg

Ние от Експрес Принт можем да се похвалим с изключителни машини, много професионалисти и експерти, които работят с теб и най-вече – множество доволни клиенти, които се връщат отново и отново.
Елате при нас и спрете да мислите за печатането като за трудоемка работа, която губи изключително много време. Вече не е така.

ПРОМО предложение

Комбо оферта

20 броя менюта, 10 броя сметници и 10 броя баджове на невероятна цена от
198лв.
Цените са с включен ДДС
Заявете през сайта

Доверете ни се

Огромният ни опит и машините и оборудването, с което разполагаме, ни позволява да кажем съвсем спокойно, че за нас няма граници. Ние не само можем да реализираме всяка една ваша идея, но можем да ви дадем и ценни съвети кое е най-доброто за нуждите на вашия бизнес!

0%
Професионализъм
0%
Опит
0%
Качество
0%
Коректност
Мнения

Какво казват клиентите за нас

Рядко се среща клиентски ориентиран бизнес в България, където клиентът е цар. Това е едно от толкова редките места. Добро качество, много приемливи цени, любезна поддръжка на клиенти, приемете взискателни клиенти (не преувеличавайте, моля!). Накратко, пълно удовлетворение на клиента. Препоръчвам!

Radoslav Markov

„Коректен и дългогодишен бизнес партньор, с който се работи лесно и приятно. Винаги точни, идейни и много коректни! Благодаря ви!“

Иван Маринов

„Страхотни професионалисти! Препоръчвам!“

Iliyana Stoeva