Брандиране на офиси и търговски обекти

Нека да спрем да си мислим за офиса все едно е нещо лошо и попадането там е по-скоро житейски неуспех. Вместо това нека приемем офиса като някакъв вид възможност, от който да извлечем куп ползи, с които след време ще се похвалим не просто в професионалната си автобиография, а ще са ни полезни на практика.

За нашата услуга

Брандиране на
офиси и търговски обекти

С времето офисът си е спечелил слава, че е едно изключително скучно и неприятно място, където се върши единствено работа. Пак работа и отново работа.

Казахме ли работа?!

За да се чувства един служител добре в корпоративната среда, той трябва да усеща офиса свеж, близък и като свой. За това трябват едни определени неща в украсата на офиса, за да е достатъчно привлекателен и всеки ъгъл да „хваща окото“.
Не говорим за някакъв невиждан грандомански проект за офис сграда, от която няма да има почти никакъв смисъл. Важно е да постигнете почти идеален синхрон между сегашните работни звена (и служителите в тях), за да увеличите мащаба на офиса си, така че ако сте още в етап на прохождане, не бързайте да строите небостъргач – първо направете така, че един потенциален изцяло остъклен офис да ви отива.
Достатъчно е да извършите едно брандиране на офиса с вкус.

Какво можем да ви предложим в раздела за брандиране на офиси и търговски обекти

Дали ще се възползвате от брандиране на витрини, брандиране на фасади, рекламни указателни табели или преместваеми съоръжения – за нас няма значение, защото ние ще се справим възможно най-добре, независимо от задачата.
Фолираме с възможно най-доброто фолио, което присъства на пазара, а лепителният му слой не вреди на повърхността, по който бива нанесен. Витрините, фасадите и указателните табели са важни, защото могат да дадат на служителите чувство за принадлежност към дадена организация, към нещо по-голямо, нещо защитаващо ги, което ще ги направи сигурни.
Това прави брандираният офис с хората, които ежедневно го посещават и прекарват там по-голямата част от деня. Доверете се на нашите услуги, за да бъде дарен вашият офис с невероятни атмосфера и харизма.

Заложете на Expressprint.bg

Ние от Експрес Принт сме изключително горди от факта, че можем да бъдем толкова полезни за нашите клиенти, въпреки че постоянно излизат нови и нови все по-модерни желания. Нашата работа е вашето щастие, така че се опитваме да се развиваме постоянно, за да сме винаги готови да съдействаме за изпълнението на проекти, свързани с бизнесите на нашите клиенти.
Както вече разбрахте, ние предлагаме брандиране на витрини, брандиране на фасади, рекламни и указателни табели, както и преместваеми съоръжения. Всичко това е свързано с обновяването на вашия офис.
Цената, която ще платите за нашите услуги, е абсолютно нищо в сравнение с удовлетворението на хората, които работят неуморно всекидневно и целодневно във вашия екип.

ПРОМО предложение

Брандиране на офис

Цени от
240лв.
Цените са с включен ДДС
Заявете през сайта

Доверете ни се

Огромният ни опит и машините и оборудването, с което разполагаме, ни позволява да кажем съвсем спокойно, че за нас няма граници. Ние не само можем да реализираме всяка една ваша идея, но можем да ви дадем и ценни съвети кое е най-доброто за нуждите на вашия бизнес!

0%
Професионализъм
0%
Опит
0%
Качество
0%
Коректност
Мнения

Какво казват клиентите за нас

Рядко се среща клиентски ориентиран бизнес в България, където клиентът е цар. Това е едно от толкова редките места. Добро качество, много приемливи цени, любезна поддръжка на клиенти, приемете взискателни клиенти (не преувеличавайте, моля!). Накратко, пълно удовлетворение на клиента. Препоръчвам!

Radoslav Markov

„Коректен и дългогодишен бизнес партньор, с който се работи лесно и приятно. Винаги точни, идейни и много коректни! Благодаря ви!“

Иван Маринов

„Страхотни професионалисти! Препоръчвам!“

Iliyana Stoeva